KookJij

Braadstuk van hogerib

Een heerlijk braadstuk van hogerib recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 240 min
Personen: 3a4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
  2. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Braadstuk van hogerib te bereiden

Dep het stuk hogerib droog met een theedoek en strooi aan beide kanten en een flinke hoeveelheid nootmuskaat (GEEN PEPER). Dan de pan opzetten en de roomboter zacht bruin laten worden. Bak het vlees aan beide kanten aan en zet daarna de pan laag. Regelmatig keren en lekker langzaam laten sudderen.

Mijn kookverhaal (Smokey Bear)

Ik heb dit recept met die nootmuskaat van mijn schoonmoeder gekregen en die had het weer van haar moeder dus ... ergens in de geschiedenis zal er wel iemand op dit idee gekomen zijn.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

smokey

smokey zegt:
ja en bij bereiding heb ik vergeten ook zout te vermelden;)