Recept
« Terug naar recepten
					
						Boterham met haring en Brusselse kaas
						PT15M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Boterham met haring en Brusselse kaas
Een heerlijk boterham met haring en brusselse kaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Erwin Elens
								
																
									Bereidingstijd:
									 15 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									vishandel Vandermaesen
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Boterham met haring en Brusselse kaas te bereiden
     Meng met een vork de Brusselse kaas en plattekaas in een kom.
Hak de sjalotten fijn en doe bij het mengsel, samen met de geuze. Kruid met peper en een weinig zout. Zet 1 dag koel weg.
Smeer de kaas royaal op het brood.
Bak de haring net gaar in boter, schik op het brood en leg op borden.
Werk af met de kerstomaten en het bieslook.
 
									Hak de sjalotten fijn en doe bij het mengsel, samen met de geuze. Kruid met peper en een weinig zout. Zet 1 dag koel weg.
Smeer de kaas royaal op het brood.
Bak de haring net gaar in boter, schik op het brood en leg op borden.
Werk af met de kerstomaten en het bieslook.
                    