Recept
« Terug naar recepten
					
						Asperges met ansjovisboter:
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Asperges met ansjovisboter:
Een heerlijk asperges met ansjovisboter: recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Bert Allers
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Voorgerechten - Warm
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Bert Allers
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Asperges met ansjovisboter: te bereiden
Laat de ansjovis 15 min. weken in lauw water en dep de filets vervolgens droog.
Prak ze in een diep bord fijn en meng het citroensap en de boter erdoor.
 
Leg de asperges op 4 bordjes met de punten naar één kant.
Schep naast de aspergekoppen een dot ansjovisboter.
Bestrooi de asperges met peterselie.
									Prak ze in een diep bord fijn en meng het citroensap en de boter erdoor.
Leg de asperges op 4 bordjes met de punten naar één kant.
Schep naast de aspergekoppen een dot ansjovisboter.
Bestrooi de asperges met peterselie.
 
                    





 
					