Recept
« Terug naar recepten
					
						Artisjok met walnotendressing
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Artisjok met walnotendressing
Een heerlijk artisjok met walnotendressing recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Lambert de Bruijn
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Snacks - Warm
 - > Voorgerechten - Warm
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											9
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Italie
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Artisjok met walnotendressing te bereiden
  Breek de stelen van de artisjokken af. Knip de bladeren evt. bij. Haal met behulp van een scherp mesje de binnenste bladeren weg. Kook de artisjokken met de twee uitgeknepen citroen in ruim water afgedekt in 15 min.gaar. Hak de walnoten fijn. Pureer de walnoten met de mosterd, olie, azijn, peper en zout. Snipper de bieslook en voe toe aan de vinaigrette..Serveer de artisjokken warm, koud of lauw met de vinaigrette en vingerkommetjes.  
									
                    
elisabeth42 zegt: