KookJij

Artisjok met walnotendressing

Een heerlijk artisjok met walnotendressing recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Snacks - Warm
  2. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Artisjok met walnotendressing te bereiden

Breek de stelen van de artisjokken af. Knip de bladeren evt. bij. Haal met behulp van een scherp mesje de binnenste bladeren weg. Kook de artisjokken met de twee uitgeknepen citroen in ruim water afgedekt in 15 min.gaar. Hak de walnoten fijn. Pureer de walnoten met de mosterd, olie, azijn, peper en zout. Snipper de bieslook en voe toe aan de vinaigrette..Serveer de artisjokken warm, koud of lauw met de vinaigrette en vingerkommetjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

elisabeth42

elisabeth42 zegt:
als tussendoortje houden
olga klip

olga klip zegt:
wat moet ik met de walnoten doen?