KookJij

Appel kaneel wafels

Een heerlijk appel kaneel wafels recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: schoonmoeder
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Appel kaneel wafels te bereiden

De rozijnen wassen, afdrogen en besprenkelen met rum. Een beslag maken van de bloem, bakpoeder, zout, suiker en de met melk losgeklopte eierdooiers. De appel schillen en grof raspen. Appel en rozijnen door het beslag roeren en tenslotte het stijfgeklopte eiwit voorzichtig door het beslag scheppen. Bakken in een wafelijzer met grote ruiten. Warm opdienen met poedersuiker.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst