KookJij

Agnolotti in bouillon

Een heerlijk agnolotti in bouillon recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
  2. > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Ronny Henri Szostek
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Agnolotti in bouillon te bereiden

Breng de bouillon aan de kook. Je kan een bouillon trekken door de kip minstens 1 uur te koken in water met wortel, prei, selder en een kruidentuiltje, of je kan bouillonblokjes gebruiken.
Als de bouillon kookt, doe je er de tortellini in. Kook ze gaar, volgens de verpakking.
Haal van het vuur. Voeg boter en kruiden toe en dien op met parmezaan.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

brandaris

brandaris zegt:
hallo ronny henri Szostek jou recept doet mijn wat,alleen zonder soep maar gewoon op het bordt spahetti en zie lekker saus er oven heen kan nog beter met wat wijn er door om de smaak nog beter tekrijgen zeker teweten.:p