KookJij

Recept voor Aardappelpuree weer een andere combinatie

Met aardappelen en groenten kan je heerlijke puree maken.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Aardappelen schillen wassen en in vier snijden, wortelen in ringen snijden deze beetgaar koken in licht gezouten water. Giet af en pureer deze grof, kruiden naar smaak en het ei en olijfolie toevoegen. Ajuin en witloof glazig aanstoven in een beetje boter roer deze onder de puree. Serveer deze puree zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst