KookJij

Aardappelpuree met een Italiaans tintje

Een heerlijk aardappelpuree met een italiaans tintje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelpuree met een Italiaans tintje te bereiden

De aardappels koken en pureren. Mengen met crème fraiche, groene pesto en kleingesneden zongedroogde tomaatjes. Afmaken met peper en zout naar smaak.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

mollie69

mollie69 zegt:
Maak deze puree ook met regelmaat met rode pesto.
Dit is in combi met de gedroogde tomaatjes superlekker.:D
Tania

Tania zegt:
Wanneer je geen zongedroogde tomaatjes wilt gebruiken is uitgebakken spekjes wellicht een alternatief. Dit is iets gebruikelijker als de tomaatjes maar ja, die maken het natuurlijk wel weer een beetje Italiaans op je bord.
Tania

Tania zegt:
Pesto is een Italiaanse delicatesse, die hoofdzakelijk bestaat uit olie, gescheurde basilicumblaadjes, pecorino of Parmezaanse kaas, en (gemalen) pijnboompitten
irma v.hetten

irma v.hetten zegt:
Mag ik vragen wat pesto precies is en voor de zongedroogde tomaatjes is er een vervanging.