KookJij

Aardappelen voor bij de vis

Een heerlijk aardappelen voor bij de vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelen voor bij de vis te bereiden

Ajuin in grove stukken snijden.
Champignons in schijven snijden.
Kook de aardappelen beetgaar in licht gezouten water giet af.
Stoof de groenten aan voeg de tomaatjes toe evenzeer de aardappelen en kruid naar smaak met de hierboven vermelde kruiden.
Deze aardappelen werden bij vis gepresenteerd.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo januari 2010.
Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst