Recept
« Terug naar recepten
Aardappelen met creme fraiche-vulling
PT45M
Aardappelen met creme fraiche-vulling
Een heerlijk aardappelen met creme fraiche-vulling recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Caroline Overman
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Rebo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelen met creme fraiche-vulling te bereiden
1. Was de aardappelen, breng ze in water aan de kook en laat ze in 20-25 minuten gaar worden. Giet de aardappelen af en laat ze afkoelen.
2. Halveer de aardappelen in de lengte, pel een helft, halveer die en snijd die in dunne schijfjes.
3. Pel de teentjes knoflook, pers ze en meng ze met zout, yoghurt, creme fraiche, peper, suiker en citroensap. Schep de creme fraiche-vulling door de aardappelschijfjes en verdeel dit geheel over de gezouten aardappelhelften.
2. Halveer de aardappelen in de lengte, pel een helft, halveer die en snijd die in dunne schijfjes.
3. Pel de teentjes knoflook, pers ze en meng ze met zout, yoghurt, creme fraiche, peper, suiker en citroensap. Schep de creme fraiche-vulling door de aardappelschijfjes en verdeel dit geheel over de gezouten aardappelhelften.
enilorac zegt:
Ik hoop dat het je zal smaken. Zo ziet een aardappel er veel aantrekkelijker uit.
Groetjes, Caroline