KookJij

Aardappel ansjovisschotel

Een heerlijk aardappel ansjovisschotel recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: ah
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappel ansjovisschotel te bereiden

Oven op 200 °C voorverwarmen. Uien pellen en in ringen snijden. Ansjovis laten uitlekken en in stukjes snijden. Aardappels en ui in ovenschaal leggen. Ansjovisstukjes erover verdelen. Kookroom met eieren en knoflook loskloppen. Bieslook, zout en peper erdoor scheppen. Room over aardappels schenken. Schotel in midden van oven in 20 min. gaar en goudbruin laten worden. Broccoli schoonmaken en in stukjes snijden. Broccoli in ca. 8 min. beetgaar koken. Tomaat schoonmaken en in blokjes snijden. Broccoli afgieten en tomaatblokjes erdoor scheppen. Aardappel-ansjovisschotel met broccoli serveren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

eddy

eddy zegt:
:):):)als echte liefhebber van ansjovisis is dit een kolfje naar mijn hand.heerlijk Marijke.