Recept
« Terug naar recepten
					
						Aardappelsoufflé met gruyère
						PT10M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Aardappelsoufflé met gruyère
Een heerlijk aardappelsoufflé met gruyère recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Sascha ten Brink
								
																
									Bereidingstijd:
									 10 min
								
								
									Personen:
									20 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  									
                  									45 kCal energie
2 Gram eiwit
3 Gram vet
3 Gram koolhydraten
								2 Gram eiwit
3 Gram vet
3 Gram koolhydraten
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Onbekend
								
																																
									Bron:
									Allerhande 12 2012
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Aardappelsoufflé met gruyère te bereiden
 Zet de aardappelpuree afgedekt 1 minuut in de magnetron (1000 watt). 
Meng de kaas door de puree en zet afgedekt 1 minuut in de magnetron (1000 watt).
Roer tot de kaas is gesmolten.
Laat 1 minuut afkoelen en meng het ei erdoor. Verwarm de oven voor op 200 ºC.
Verdeel de puree over de cups.
Bak circa 12 minuten op een bakplaat in de oven. Serveer direct.
									Meng de kaas door de puree en zet afgedekt 1 minuut in de magnetron (1000 watt).
Roer tot de kaas is gesmolten.
Laat 1 minuut afkoelen en meng het ei erdoor. Verwarm de oven voor op 200 ºC.
Verdeel de puree over de cups.
Bak circa 12 minuten op een bakplaat in de oven. Serveer direct.
 
                    





 
					