KookJij

Persoonlijk profiel

« Terug naar gebruikers

Gerrie van Rossum


Recepten: 53

Reageer op deze gebruiker

Uw bericht mag nog tekens bevatten

Reacties op deze gebruiker

Talun

Talun zegt:
Zie nu pas je post over de allioli.
Je laatste bericht is het juiste.
Grappig: Wikipedia meldt bij dit recept: aïoli is Frans of in de rest van Spanje want met eigeel, en zonder eigeel all i oli het Catalaanse recept. De bereiding van de Catalaanse aioli verschilt van het recept. Een eierdooier wordt niet toegevoegd omdat er dan sprake is van een knoflookmayonaise, en is toegeving voor de toeristen want die vinden het wat te heftig, en niet langer van een knoflooksaus. Door toevoeging van meer olijfolie wordt de saus vloeibaarder en milder uitgesproken van smaak.
Dus wat is het nu?
Heb je eigen tekst iets aangepast. Beetje late reactie maar misschien heb je er toch wat aan.
Vr,gr. Talun