Recept
« Terug naar recepten
					
						Zalmbuideltjes bij een bouillon
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Zalmbuideltjes bij een bouillon
Een heerlijk zalmbuideltjes bij een bouillon recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									6 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Bijgerechten - Overig
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Frankrijk
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									culinair frans kookboekje
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Zalmbuideltjes bij een bouillon te bereiden
Purer de zalmreepjes in de keukenmachine samen met de créme fraïche, zout, peper, citroensap, bieslook en peterselie. Verdeel de zalmmousse over de plakjes zalm. Vorm de zalm tot buideltjes en maak ze vast met sprieten bieslook.
									 
                    




 
					