Recept
« Terug naar recepten
					
						Zalm bieslookrol
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Zalm bieslookrol
Een heerlijk zalm bieslookrol recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Voorgerechten - Koud
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Frankrijk
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									Marianne Oud
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Zalm bieslookrol te bereiden
Klop in een kom de roomkaas en de zure room met het citroensap glad.Roer er de lente-ui,zalm,peper,pecannoten en een kwart van de bieslook door.Laat een paar uur opstijven in de koelkast.Leg het mengsel op een stuk plasticfolie en maak er een rol van.Rol de zalmrol door de rest van de bieslook en zet hem tot serveren in de koelkast.Snijd de rol in plakken en leg per persoon 1 plak op een bordje.geef er stokbrood bij.
									 
                    


 
					