Recept
« Terug naar recepten
					
						Wrap met Zalm en Avocado
						PT25M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Wrap met Zalm en Avocado
Een heerlijk wrap met zalm en avocado recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Annemien  
								
																
									Bereidingstijd:
									 25 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Wraps
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											17
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Onbekend
								
																																
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Wrap met Zalm en Avocado te bereiden
1. Snijd de zalm in repen en de tomaten in vieren. 
2. Schil de avocado’s en snijd het vruchtvlees in blokjes.
3. Giet de maïs af en hak de koriander grof. Boen de citroen schoon en rasp 1 eetlepel schil boven een kom. Schep de Blue Band Finesse, maïs, koriander, avocado, tomaat en zalm erdoor.
4. Pers een halve citroen erboven uit en breng de salade op smaak met zout en peper.
5. Bestrijk de tortilla’s met de verse roomkaas en verdeel de slamix erover.
6. Schep de zalmsalade in het midden en vouw de zijkanten van de tortilla’s over de vulling.
7. Leg op vier borden elk twee wraps en geef de Curry ketchup er apart bij.
									2. Schil de avocado’s en snijd het vruchtvlees in blokjes.
3. Giet de maïs af en hak de koriander grof. Boen de citroen schoon en rasp 1 eetlepel schil boven een kom. Schep de Blue Band Finesse, maïs, koriander, avocado, tomaat en zalm erdoor.
4. Pers een halve citroen erboven uit en breng de salade op smaak met zout en peper.
5. Bestrijk de tortilla’s met de verse roomkaas en verdeel de slamix erover.
6. Schep de zalmsalade in het midden en vouw de zijkanten van de tortilla’s over de vulling.
7. Leg op vier borden elk twee wraps en geef de Curry ketchup er apart bij.
                    
Corien vd Wouw zegt: