Ergens gelezen en naar eigen smaak aangepast.
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Vis in sinaasappelsaus
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Vis in sinaasappelsaus
Een heerlijk vis in sinaasappelsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Yvonne Quadflieg Walravens
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Vis in sinaasappelsaus te bereiden
  Snijd de lenteuitjes in ringetjes, 
de ene sinaasappel uitpersen, de ander in (dunne) partjes snijden
Fruit de lente-uitjes in wat margarine, voeg eerst de sambal en kaneel toe en dan de bouillon, het sinaasappelsap en de partjes sinaasappel (houdt drie partjes apart). Breng zachtjes aan de kook. Laat 10 minuten zachtjes tegen de kook aan tot de smaken tot hun recht komen. Haal de partjes sinaasappel eruit en voeg de vis toe. Laat nog 10 minuutjes de vis zachtjes gaar worden in de saus. Leg dan de vis en saus op een schotel. Leg de achtergehouden partjes sinaasappel in waaiervorm op de rand.
Serveer er witte rijst en sperziebonen bij.
										de ene sinaasappel uitpersen, de ander in (dunne) partjes snijden
Fruit de lente-uitjes in wat margarine, voeg eerst de sambal en kaneel toe en dan de bouillon, het sinaasappelsap en de partjes sinaasappel (houdt drie partjes apart). Breng zachtjes aan de kook. Laat 10 minuten zachtjes tegen de kook aan tot de smaken tot hun recht komen. Haal de partjes sinaasappel eruit en voeg de vis toe. Laat nog 10 minuutjes de vis zachtjes gaar worden in de saus. Leg dan de vis en saus op een schotel. Leg de achtergehouden partjes sinaasappel in waaiervorm op de rand.
Serveer er witte rijst en sperziebonen bij.
                    
sophia zegt: