Recept
« Terug naar recepten
					
						Vijgen gewikkeld in prosciutto
						PT15M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Vijgen gewikkeld in prosciutto
Een heerlijk vijgen gewikkeld in prosciutto recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Tony Pauly
								
																
									Bereidingstijd:
									 15 min
								
								
									Personen:
									6 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Italie
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									Nest special koken
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Vijgen gewikkeld in prosciutto te bereiden
Verwarm de oven op 180°C. Maak een kruisvormige insnijding in elke vijg, maar snij niet de hele vijg door. Vul de vijgen  met de geitenkaas en wikkel elke vijg in sneetje prosciutto.Zet de vijgen op een bakplaat en bak 10 min. in de oven. Haal de vijgen uit de oven en serveer meteen.
									 
                    
 
					