KookJij

Verrassingssoep

Een heerlijk verrassingssoep recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 120 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Groente
  2. > Soepen - met Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Duitsland
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Verrassingssoep te bereiden

- gehakt rul aanbraden zonder kruiden
- uien snipperen een aanbraden
- knoflook fijnhakken of persen
- paprika klein snijden
- aardappelen schillen en klein snijden
- 2 ltr. water aan de kook brengen

Alle ingrediënten (behalve slagroom) in soeppan doen en 2 uur laten zachtjes laten koken.
NA 2 uur de slagroom toevoegen.

SOEP 1 DAG ERVOOR MAKEN EN PAS OP SMAAK BRENGEN TIJDENS WARMMAKEN!!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

semih

semih zegt:
Ja idd, gehakt 2 uur laten meekoken in water? en dan hebben we het niet eens over de 12 aardappelen die na 2 uur opgelost zijn, daarbij de slagroom nog eens, erg zwaar lijkt het me.
truitje

truitje zegt:
Wat een onduidelijk recept :?:?
karin

karin zegt:
Gehakt 2 uur laten sudderen in water????:(