Recept
« Terug naar recepten
					
						Verrassingssoep
						PT120M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Verrassingssoep
Een heerlijk verrassingssoep recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Evelien te Winkel-Schäfer
								
																
									Bereidingstijd:
									 120 min
								
								
									Personen:
									10 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Soepen - met Groente
- > Soepen - met Vlees
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Duitsland
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Verrassingssoep te bereiden
  - gehakt rul aanbraden zonder kruiden
- uien snipperen een aanbraden
- knoflook fijnhakken of persen
- paprika klein snijden
- aardappelen schillen en klein snijden
- 2 ltr. water aan de kook brengen
Alle ingrediënten (behalve slagroom) in soeppan doen en 2 uur laten zachtjes laten koken.
NA 2 uur de slagroom toevoegen.
SOEP 1 DAG ERVOOR MAKEN EN PAS OP SMAAK BRENGEN TIJDENS WARMMAKEN!!
									- uien snipperen een aanbraden
- knoflook fijnhakken of persen
- paprika klein snijden
- aardappelen schillen en klein snijden
- 2 ltr. water aan de kook brengen
Alle ingrediënten (behalve slagroom) in soeppan doen en 2 uur laten zachtjes laten koken.
NA 2 uur de slagroom toevoegen.
SOEP 1 DAG ERVOOR MAKEN EN PAS OP SMAAK BRENGEN TIJDENS WARMMAKEN!!
 
                    





 
					 
									 
									
semih zegt: