Recept
« Terug naar recepten
					
						Venkelsoep met zalm en krab
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Venkelsoep met zalm en krab
Een heerlijk venkelsoep met zalm en krab recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Boodschappen
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Venkelsoep met zalm en krab te bereiden
  Verwarm de venkel met de melk,zout en peper en kook de groente in 15 minuten gaar.Pureer de venkel en de melk.Smelt de boter en roer de bloem erdoor.Voeg al roerende de bouillon in gedeelten toe tot het mengsel licht bindt.Voeg de venkelpuree erbij en verwarm nog 5 minuten.Roer daarna de wijn erdoor.Verdeel de zalm en krab over 4 kommen.Schep de warme soep erop en garneer met het venkelgroen.  
									 
                    





 
					
Marleen Reinders zegt: