KookJij

Uiengehaktbrood

Een heerlijk uiengehaktbrood recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 80 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Snacks - Warm
  2. > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Canada
Keuken: Amerikaanse
Bron: Doriet Janssen
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Uiengehaktbrood te bereiden

Verwarm de oven voor op 180°C, mix de droge soep, het ei en de melk door het gehakt. Druk het mengsel in de vorm stevig aan en mix de ketchup, suiker en mosterd en smeer dit over het gehakt. Bak het 60 minuten onafgedekt in de oven.

Mijn kookverhaal (Doriet Janssen)

Dit recept heb ik bij experiment zelf bedacht en smaakt heerlijk koud of warm bij een knapperig broodje.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

apu

apu zegt:
Ik doe ook altijd uiensoep door de gehaktballen haha, is idd heel lekker, ga dit recept eens proberen op deze manier:):p
doriet

doriet zegt:
De herkomst is uit Canada daar at ik voor het eerst een variant van meatloaf met veel te veel bruine suiker,vandaar heel wat minder in dit recept ook werd er veel ketchup door het gehakt gedaan ipv erover