KookJij

Turkse Chocoladecake

Lekker met een glazuurlaag er overheen
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Cake
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Turkije
Keuken: Mediterrane
Bron: Internet
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Turkse Chocoladecake te bereiden

  1. Meng de eieren, suiker, olie, vanillesuiker en cacao goed door elkaar
  2. Bewaar 1 kop van het mengsel.
  3. 2 Kopjes bloem en het zakje backpoeder toevoegen en goed mengen.
  4. Ca. 45 min bij 190 graden bakken.
  5. Je kunt achteraf op de nog warme cake een glazuurlaag doen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Essie

Essie zegt:
Melk vergeten... Moet de melk erin bij stap 1 of bij stap 3 ?
anoniem

anoniem zegt:
Lini de melk doe je der ook gewoon bij en de beker die je overhoud giet je overde cake nadat je het hebt gebakken als laatst kun je het decoreren naar keuze ik ga cocos probere
Lini

Lini zegt:
Lijkt me lekker maar wat te doen met de kop die we moesten bewaren en met de melk die ik in het recept niet meer tegenkom.

Groetjes, Lini