Recept
« Terug naar recepten
Tuilles
PT30M
Tuilles
Een heerlijk tuilles recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
n.v.t. personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tuilles te bereiden
Verwarm de oven voor op 160 graden C.
Klop het eiwit met de poedersuiker los, meng bloem en zout erdoor en vervolgens de lauwe boter.
Vt een bakplaat in en strooi er wat bloem over, strijk wat van het mengsel dun uit op de bakplaat en bak het in 5 min. goudbruin, geef het meteen na het bakken de gewenste vorm door het deegplakje bijv. om een glas of pollepel te vouwen.
Klop het eiwit met de poedersuiker los, meng bloem en zout erdoor en vervolgens de lauwe boter.
Vt een bakplaat in en strooi er wat bloem over, strijk wat van het mengsel dun uit op de bakplaat en bak het in 5 min. goudbruin, geef het meteen na het bakken de gewenste vorm door het deegplakje bijv. om een glas of pollepel te vouwen.