KookJij

Spirelli met zalm

Een heerlijk spirelli met zalm recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: primo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spirelli met zalm te bereiden

Kook de pasta beetgaar.
Snijd de zalm in blokjes.
Verhit de boter in een pan en stoof de soepgroenten op een zacht vuurtje (ongeveer 10 min).
Breng op smaak met het verkruimelde bouillonblokje, peper en zout.
Voeg de zalm, de room, een scheutje witte wijn en de dille toe.
Laat de saus indikken (ongeveer 5 min).
Meng de pasta met de saus.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst