KookJij

Speklapjes met pittige tomatensaus

Een heerlijk speklapjes met pittige tomatensaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Speklapjes met pittige tomatensaus te bereiden

Pel en snipper de ui.Snijd de speklapjes in dunne reepjes.Verhit de wok op hoog vuur.Schenk de olie in de wok en laat deze heet worden.Bak hierin het vlees op halfhoog vuur al omscheppend in 8 min.Voeg de ui toe en bak deze 2 min.al omscheppend mee.Voeg de chilisaus,ananasjam en de tomatensaus toe en laat het gerecht goed warm worden.Strooi er bieslook over.

Lekker met gekookte rijst en witte bonen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst