KookJij

Snelle pizza met gehakt

Een heerlijk snelle pizza met gehakt recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Wraps
  2. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Turkije
Keuken: Balkan
Bron: onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Snelle pizza met gehakt te bereiden

Oven voor verwarmen op 225 graden.
1 ui snipperen en 1 ui in halve ringen snijden. IJsbergsla in reepjes en komkommer in plakjes snijden.
Gesnipperde ui fruiten en gehakt rul bakken, tomaten blokjes toevoegen. Het geheel kruiden met paprika, peper en zout.
Wraps bestrijken met sambal (voor de liefhebber) dan een flinke lepel gehaktsaus erover verdelen. In de oven op een rooster met bakpapier bekleed 2 min. bakken.
Beleg hierna de Turkse pizza met ijsbergsla, komkommer, ui ringen en knoflooksaus en rol dan de pizza op.

Mijn kookverhaal (ineke witte)

Kinderen vinden dit een heerlijk recept.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

ineke60

ineke60 zegt:
Liske je hebt gelijk maar ik schep de prut met een schuimspaan uit de pan, dit was ik vergeten te vermelden.
Wat er overblijft kun in de vriezen voor spaghettisaus.
Met zetmeel erdoor wordt het wel een zware saus.:p
liske

liske zegt:
Ik zou de tomatenblokjes iets laten uitlekken in een fijne zeef, zo wordt de saus minder nat. Of je kunt hem een beetje binden met wat aardappelzetmeel(eerst mengen met wat water!)
maria1

maria1 zegt:
lijkt me heel erg lekker en eenvoudig klaar te maken:p:p:p