Recept
« Terug naar recepten
					
						Snelle pizza met gehakt
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Snelle pizza met gehakt
Een heerlijk snelle pizza met gehakt recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									ineke witte
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Wraps
- > Hoofdgerechten - Vlees
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											4
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Turkije
								
																								
									Keuken:
									Balkan
								
																								
									Bron:
									onbekend
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Snelle pizza met gehakt te bereiden
 Oven voor verwarmen op 225 graden.
1 ui snipperen en 1 ui in halve ringen snijden. IJsbergsla in reepjes en komkommer in plakjes snijden.
Gesnipperde ui fruiten en gehakt rul bakken, tomaten blokjes toevoegen. Het geheel kruiden met paprika, peper en zout.
Wraps bestrijken met sambal (voor de liefhebber) dan een flinke lepel gehaktsaus erover verdelen. In de oven op een rooster met bakpapier bekleed 2 min. bakken.
Beleg hierna de Turkse pizza met ijsbergsla, komkommer, ui ringen en knoflooksaus en rol dan de pizza op.
										1 ui snipperen en 1 ui in halve ringen snijden. IJsbergsla in reepjes en komkommer in plakjes snijden.
Gesnipperde ui fruiten en gehakt rul bakken, tomaten blokjes toevoegen. Het geheel kruiden met paprika, peper en zout.
Wraps bestrijken met sambal (voor de liefhebber) dan een flinke lepel gehaktsaus erover verdelen. In de oven op een rooster met bakpapier bekleed 2 min. bakken.
Beleg hierna de Turkse pizza met ijsbergsla, komkommer, ui ringen en knoflooksaus en rol dan de pizza op.
Mijn kookverhaal (ineke witte)
Kinderen vinden dit een heerlijk recept.
									 
                    





 
					 
									
ineke60 zegt:
Wat er overblijft kun in de vriezen voor spaghettisaus.
Met zetmeel erdoor wordt het wel een zware saus.:p