KookJij

Scheermessen a la plancha

Een heerlijk scheermessen a la plancha recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: sligro/ven
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Scheermessen a la plancha te bereiden

Zet een pan met dikke bodem op het vuur tot hij gloeiend heet is.Doe de olijfolie erin en daarna de scheermessen met de scharnierende kant naar onder.Draai ze om als ze opengaan en laat het vlees licht bruin bakken.Haal de schelpen uit de pan en leg ze op een bord.Serveer met druppeltjes olijfolie,de partjes limoen,green peez en sango sprouts.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Koen Verschuren

Koen Verschuren zegt:
Moeten de scheermessen niet schoongemaakt worden ?
bobbeltje

bobbeltje zegt:
Ik heb het er achter gezet wat het betekent. Groetjes Marijke
Frank Bruijnzeels

Frank Bruijnzeels zegt:
wat is green peez en wat zijn sangro sprouts ?