Recept
« Terug naar recepten
					
						Rijstpap op moeders wijze
						PT15M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Rijstpap op moeders wijze
Een heerlijk rijstpap op moeders wijze recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Kathy Burgelman
								
																
									Bereidingstijd:
									 15 min
								
								
									Personen:
									5 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Nagerechten - Warm
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											4
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Rijstpap op moeders wijze te bereiden
   Melk met suiker en kopje rijst aan de kook brengen , vuur minderen en zachtjes dit mengsel laten brubbelen , tot wanneer de rijst klaar is.
Wanneer het gerecht klaar is kan men er nog een eierdooier aan toe voegen voor de mooie gele kleur.
   
									Wanneer het gerecht klaar is kan men er nog een eierdooier aan toe voegen voor de mooie gele kleur.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Willemien uit Canada zegt:
froukjek zegt:
kathy001 zegt:
Voor dit recept heb ik langkorrelige rijst gebruikt , geen dessertrijst want daarmee vind ik hem te plakkerig ,
groetjes kathy
tnieuwpoort zegt:
Met boter en suiker en dan wat kaneel er over is het ook lekker. Tot slot de tip om er wat krenten door te doen, dan weet je meteen, waarom ze een dalmatiër een rijst-met-krentenhond noemen. een heerlijk toetje, maar wel machtig.
                    
froukjek zegt: