Recept
« Terug naar recepten
					
						Rabarbermuffins
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Rabarbermuffins
Een heerlijk rabarbermuffins recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Ronny Henri Szostek
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									6 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											5
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Amerika
								
																								
									Keuken:
									Amerikaanse
								
																								
									Bron:
									England
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Rabarbermuffins te bereiden
Verwarm de oven op 190°C. Meng alle droge ingredienten in een grote kom. Klop het ei in een andere kom op met de melk, plantaardige olie en de amandelsmaakstof. Schil de rabarber en snij het vervolgens in kleine stukjes. Voeg al roerend het eimengsel bij de droge ingredienten en meng met een spatel of pennelikker net totdat alles vermengd is en niet langer. Roer de stukjes rabarber er nu onder en verdeel het deeg over een muffintray die alvorens met boter is ingesmeerd. Zet in de voorverwarmde oven en bak gedurende 30 minuten. Laat afkoelen en haal de muffins uit hun vorm. Bestuif eventueel met poedersuiker.
									 
                    



 
					