Recept
« Terug naar recepten
					
						Pittige curry met biefstuk
						PT18M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Pittige curry met biefstuk
Een heerlijk pittige curry met biefstuk recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Simone Rutten
								
																
									Bereidingstijd:
									 18 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Vlees
 - > Hoofdgerechten - Aardappels
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											4
										
																			
								
																
									Herkomst:
									India
								
																								
									Keuken:
									Oosterse
								
																								
									Bron:
									meiasia.nl
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Pittige curry met biefstuk te bereiden
  Pel de ui en snijd in halve ringen. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Snijd de tomaten in partjes. Snijd de biefstuk in reepjes.
Verhit de olie in een wok. Roerbak de biefstuk kort en neem deze uit de pan. Roerbak in het achtergebleven vet de ui, aardappelblokjes, kool en tomaat gedurende 2 minuten. Voeg eventueel de linzen toe.
Giet de madras curry woksaus erbij en zet het vuur laag. Laat de groenten in ± 5 minuten gaar worden. Voeg de biefstuk toe en zout naar smaak en verhit nog 1 minuut.
   
										Verhit de olie in een wok. Roerbak de biefstuk kort en neem deze uit de pan. Roerbak in het achtergebleven vet de ui, aardappelblokjes, kool en tomaat gedurende 2 minuten. Voeg eventueel de linzen toe.
Giet de madras curry woksaus erbij en zet het vuur laag. Laat de groenten in ± 5 minuten gaar worden. Voeg de biefstuk toe en zout naar smaak en verhit nog 1 minuut.
Mijn kookverhaal (Simone Rutten)
Heerlijk spicy eenpansgerecht, maar smaak kan natuurlijk altijd milder door wat room toe te voegen. Zeker een aanrader!
									
                    