KookJij

Pittige curry met biefstuk

Een heerlijk pittige curry met biefstuk recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 18 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: India
Keuken: Oosterse
Bron: meiasia.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pittige curry met biefstuk te bereiden

Pel de ui en snijd in halve ringen. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Snijd de tomaten in partjes. Snijd de biefstuk in reepjes.
Verhit de olie in een wok. Roerbak de biefstuk kort en neem deze uit de pan. Roerbak in het achtergebleven vet de ui, aardappelblokjes, kool en tomaat gedurende 2 minuten. Voeg eventueel de linzen toe.
Giet de madras curry woksaus erbij en zet het vuur laag. Laat de groenten in ± 5 minuten gaar worden. Voeg de biefstuk toe en zout naar smaak en verhit nog 1 minuut.

Mijn kookverhaal (Simone Rutten)

Heerlijk spicy eenpansgerecht, maar smaak kan natuurlijk altijd milder door wat room toe te voegen. Zeker een aanrader!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst