KookJij

Pittige cannelloni

Een heerlijk pittige cannelloni recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pittige cannelloni te bereiden

Kook de cannelloni in ruim water met zout gaar in ongeveer 10 tot 15 min.Kook ongeveer 7 pijpjes per keer anders kleven ze vast.Je kunt in dit water ook de andere cannelloni's garen.Spoel ze af met koud water en laat ze goed uitlekken.Hak de worst en de salami zo klein mogelijk.Meng er de peterselie en het ei door en vul met dit mengsel (met een spuitzak) de pijpjes.Beboter een ovenvaste schaal en leg de pijpjes erin.Meng de kaas door de room en giet dit mengsel erop.Schuif de schaal in een voorverwarmde oven van 180C en laat alles heet worden en aan de bovenkant een bruin korstje krijgt in ongeveer 20 min.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst