Recept
« Terug naar recepten
					
						Perzik bruschetta
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Perzik bruschetta
Een heerlijk perzik bruschetta recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Bert Allers
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Nagerechten - Warm
- > Nagerechten - Koud
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Italie
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									Donna Hay
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Perzik bruschetta te bereiden
  Verwarm de oven voor op 200 graden C.
Smeer beide kanten van de sneden brood in met boter en leg ze op een bakplaat die met siliconenbakpapier bekleed hebt.
Bestrooi de sneden brood met de helft van de suiker en beleg ze royaal met partjes perzik.
Strooi er de rest van de suiker over en zet de bruschetta 20 minuten in de oven, of tot de sneden brood krokant en de partjes perzik goudbruin zijn.
Serveer ze met slagroom of vanille-roomijs.
									Smeer beide kanten van de sneden brood in met boter en leg ze op een bakplaat die met siliconenbakpapier bekleed hebt.
Bestrooi de sneden brood met de helft van de suiker en beleg ze royaal met partjes perzik.
Strooi er de rest van de suiker over en zet de bruschetta 20 minuten in de oven, of tot de sneden brood krokant en de partjes perzik goudbruin zijn.
Serveer ze met slagroom of vanille-roomijs.
 
                    





 
					 
									
bertal zegt:
Daar kon het wel eens een goede receptuur voor zijn.
Veel succes.:);)gr Bert