Recept
« Terug naar recepten
Penne met kastanjechampignons en rucola
PT30M
Penne met kastanjechampignons en rucola
Een heerlijk penne met kastanjechampignons en rucola recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Bert Allers
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Penne met kastanjechampignons en rucola te bereiden
Kook de penne volgens gebruiksaanwijzing beetgaar.
Bak de champignons samen met de knoflook 5 – 7 min. op hoog vuur in de olie.
Zorg dat hierbij zoveel mogelijk vocht verdampt.
Schep de tomaten erdoor en verwarm ze 1 minuut .
Roer de rucola erdoor samen met de uitgelekte penne.
Breng op smaak met zout en peper en serveer direct.
Bak de champignons samen met de knoflook 5 – 7 min. op hoog vuur in de olie.
Zorg dat hierbij zoveel mogelijk vocht verdampt.
Schep de tomaten erdoor en verwarm ze 1 minuut .
Roer de rucola erdoor samen met de uitgelekte penne.
Breng op smaak met zout en peper en serveer direct.