KookJij

Peer met blauwe kaas

Dit vraagt naar meer.....
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Marjan, Jeroen Krabbe
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Peer met blauwe kaas te bereiden

  1. Schil de peren voorzichtig in hun geheel en halveer ze.
  2. Ontdoe ze van het klokhuis op zo'n manier dat er een holletje in het midden ontstaat.
  3. Maak een mengsel van de blauwe kaas met de koffieroom.
  4. Roer het zo glad mogelijk.
  5. Verdeel dit mengsel over de halve peren en laat ze in de ijskast of in de kelder goed koud worden.

Mijn kookverhaal (mia Elsjan)

Dit recept heb ik te danken aan Jeroen Krabbe en Marjan Berk.
Wij hebben er van genoten en smaakte naar meer......

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst