KookJij

Recept voor Pasta met Garnalen-Pinda-Saus

Een heerlijk pasta met garnalen-pinda-saus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Beste kookboek
Kan worden ingevroren: Nee

Bereiding

Bereiding

1. Klop in een schaaltje de ketchup, de sojasaus, de visbouillon en de tabasco door elkaar en zet tot gebruik weg.
2 Kook de pasta in ruim water al dente, spoel af , in een vergiet, onder stromend koud water.
Verhit de olie in een grote pan, bak hierin de paprika, de wortel en de knoflook ca 5 min tot zacht.
Roer er de garnalen door en laat alles nog 3 min zachtjes bakken.
3 Voeg het ketchup mengsel toe, de bosuitjes, de pinda's en de gekookte pasta.
Warm al roerend nog 3 min. goed door.
Bestrooi met geraspte kokos en serveer!

Mijn kookverhaal (Hans de vos)

Pinda's vormen een contrast met de garnalen en pasta, tesamen met de pittige saus.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst