Recept
« Terug naar recepten
					
						Pasta met Garnalen-Pinda-Saus
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Pasta met Garnalen-Pinda-Saus
Een heerlijk pasta met garnalen-pinda-saus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hans de vos
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Beste kookboek 
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Pasta met Garnalen-Pinda-Saus te bereiden
       1. Klop in een schaaltje de ketchup, de sojasaus, de visbouillon en de tabasco door elkaar en zet tot gebruik weg.
2 Kook de pasta in ruim water al dente, spoel af , in een vergiet, onder stromend koud water.
Verhit de olie in een grote pan, bak hierin de paprika, de wortel en de knoflook ca 5 min tot zacht.
Roer er de garnalen door en laat alles nog 3 min zachtjes bakken.
3 Voeg het ketchup mengsel toe, de bosuitjes, de pinda's en de gekookte pasta.
Warm al roerend nog 3 min. goed door.
Bestrooi met geraspte kokos en serveer!
										2 Kook de pasta in ruim water al dente, spoel af , in een vergiet, onder stromend koud water.
Verhit de olie in een grote pan, bak hierin de paprika, de wortel en de knoflook ca 5 min tot zacht.
Roer er de garnalen door en laat alles nog 3 min zachtjes bakken.
3 Voeg het ketchup mengsel toe, de bosuitjes, de pinda's en de gekookte pasta.
Warm al roerend nog 3 min. goed door.
Bestrooi met geraspte kokos en serveer!
Mijn kookverhaal (Hans de vos)
Pinda's vormen een contrast met de garnalen en pasta, tesamen met de pittige saus.
									 
                    
 
					