KookJij

Pantosti met mozzarella en tomaat

Een heerlijk pantosti met mozzarella en tomaat recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Life & Cooking
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pantosti met mozzarella en tomaat te bereiden

Voorbereiding
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze goudbruin zien. Snijd het bolletje mozzarella in dunne plakken. Snijd de trostomaten in plakken. Verdeel de plakken mozzarella en tomaat over 4 sneetjes brood.

Haal de blaadjes basilicum los van de takjes en verdeel ze over de boterhammen. Strooi de pijnboompitten er overheen en dek af met de overige sneetjes brood. Besmeer de buitenkant van de tosti’s met Blue Band Halvarine.

Bereiding
Verhit een koekenpan en bak hierin de tosti’s 3 minuten aan elke zijde. Ze moeten mooi goudbruin en knapperig van buiten zijn en de kaas moet zijn gesmolten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst