Recept
« Terug naar recepten
					
						Palingmousse in zalmrolletjes 
						PT10M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Palingmousse in zalmrolletjes
Een heerlijk palingmousse in zalmrolletjes  recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marij Backus- Nelissen
								
																
									Bereidingstijd:
									 10 min
								
								
									Personen:
									6 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											17
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Palingmousse in zalmrolletjes te bereiden
 De Paling doe je in de keukenmachine samen met peper en zout en 1/8 ltr slagroom.Dit laat je malen totdat het een mousse is.
De gefileerde zalmplakjes leg je dakpansgewijs op een vel alluminium folie.Daarna kun je de mousse over de zalmplakjes verdelen in het midden en oprollen tot een grote rol.alluminiumfolie eromheen en even in de diepvries laten opstijven zodat hij wat makkelijker te snijden is in plakjes.Je kunt het ook voor maken en gewoon in de diepvries laten maar als je hem moet gebruiken wel eerst een uurtje of 2 van te voren uitpakken.Snijden als het nog iets bevroren is.
Ook lekker als borrelhapje.
Je kunt hier ook nog een mierikswortelsausje bij serveren.
 
									De gefileerde zalmplakjes leg je dakpansgewijs op een vel alluminium folie.Daarna kun je de mousse over de zalmplakjes verdelen in het midden en oprollen tot een grote rol.alluminiumfolie eromheen en even in de diepvries laten opstijven zodat hij wat makkelijker te snijden is in plakjes.Je kunt het ook voor maken en gewoon in de diepvries laten maar als je hem moet gebruiken wel eerst een uurtje of 2 van te voren uitpakken.Snijden als het nog iets bevroren is.
Ook lekker als borrelhapje.
Je kunt hier ook nog een mierikswortelsausje bij serveren.
 
                    





 
					