Recept
« Terug naar recepten
					
						Omeletje met krabsticks en camembert
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Omeletje met krabsticks en camembert
Een heerlijk omeletje met krabsticks en camembert recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Makkelijk & snel - Warm
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Omeletje met krabsticks en camembert te bereiden
  Eikes loskloppen met de room en kruiden.
Krabsticks in stukken snijden.
Camembert in blokjes snijden.
Sjalotjes in fijne ringen snijden.
Porei in fijne ringen snijden.
Paprika's in dunne reepjes snijden.
Wortel in fijne reepjes snijden.
Stoof de groenten beetgaar aan in een beetje boter en kruiden.
Voeg de krabsticks toe en roer alles goed onder elkaar. De losgeklopte eikes toevoegen. Laat op een zacht vuur bakken.
Komen er belletjes op het het ei de kaas erover verdelen en onder de grill zetten.
Laat dit alles mooi bruin stollen.
Heerlijk met een dik sneetje boerenbrood.
  
										Krabsticks in stukken snijden.
Camembert in blokjes snijden.
Sjalotjes in fijne ringen snijden.
Porei in fijne ringen snijden.
Paprika's in dunne reepjes snijden.
Wortel in fijne reepjes snijden.
Stoof de groenten beetgaar aan in een beetje boter en kruiden.
Voeg de krabsticks toe en roer alles goed onder elkaar. De losgeklopte eikes toevoegen. Laat op een zacht vuur bakken.
Komen er belletjes op het het ei de kaas erover verdelen en onder de grill zetten.
Laat dit alles mooi bruin stollen.
Heerlijk met een dik sneetje boerenbrood.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
									
                    
derbyke zegt: