KookJij

omelet met zalm

Een heerlijk omelet met zalm recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: onbeperkt personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe omelet met zalm te bereiden

Snijd de zalm in dunne reepjes, meng de 3 eieren, peterselie, bieslook door elkaar, voeg de zalm toe en roer nogmaals door, voeg peper en zout naar smaak toe, doe de boter in de pan en laat deze lichtbruin worden, doe het mengsel in de pan, zodra bovenkant droog is, omelet omdraaien en nog even laten garen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Lars

Lars zegt:
Het is heerlijk, idd erg voedzaam. Niet te veel zout toevoegen.
corrie

corrie zegt:
Lijkt me heerlijk.Ben een echte liefhebber van zalm.
jeanett

jeanett zegt:
Ik heb het vanavond gemaakt...was wel lekker..maar het was wel erg voedzaam..3 eieren is eigenlijk best veel.
mannic

mannic zegt:
Als je de omelet omdaait zodra de bovenkant droog is en dan nog even aan de andere kant laat garen word de zalm m.i. niet te droog
Corrie

Corrie zegt:
Ja Alda daar kun je wel eens gelijk in hebben,dan is de zalm niet zo droog.Corrie.
alda

alda zegt:
Volgens mij is het beter als je de zalm bij het omelet voegt nadat dit gebakken is, zo is de zalm minder droog.:)
Corrie

Corrie zegt:
Ziet er heel lekker uit,ga het dan ook gelijk maken.Lijkt mij ook heerlijk als ontbijt,als je niet vroeg wakker bent.Corrie.