Recept
« Terug naar recepten
					
						Mousse van passievruchten en vanille-ijs
						PT10M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Mousse van passievruchten en vanille-ijs
Een heerlijk mousse van passievruchten en vanille-ijs recept uit de wereldkeuken keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Annemien  
								
																
									Bereidingstijd:
									 10 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  									
                  									318 kCal energie
13 Gram eiwit
14 Gram vet
35 Gram koolhydraten
								13 Gram eiwit
14 Gram vet
35 Gram koolhydraten
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Australie
								
																								
									Keuken:
									Wereldkeuken
								
																								
									Bron:
									Anne Wilson
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Mousse van passievruchten en vanille-ijs te bereiden
 1. Lepel het vruchtvlees van de passievruchten uit, zeef het en verwijder de pitjes. Doe het vruchtvlees met de yoghurt, melk, suiker en het ijs in een blender en pureer het gheel tot een zacht mengsel. 
2. Schenk het in grote glazen en dien het eventueel met een extra bolletje ijs op.
									2. Schenk het in grote glazen en dien het eventueel met een extra bolletje ijs op.
 
                    
 
					
Sammi zegt: