KookJij

Mediterraan meergranenbrood

Een heerlijk mediterraan meergranenbrood recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 300 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Bakken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mediterraan meergranenbrood te bereiden

Pijnboompitten in droge koekenpan snel goudbruin roosteren en op bord laten afkoelen.
Bakblik achtereenvolgens vullen met 250 ml water, pesto, broodmix, tomaatjes, olijven en pijnboompitten.
Broodmachine inschakelen op programma voor zoet brood.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

rozenmeisje

rozenmeisje zegt:
oja, en pijnboompitten ;)
rozenmeisje

rozenmeisje zegt:
groene pesto wordt gemaakt van basilicum en olijfolie
Ate

Ate zegt:
Normaliter duurt het bakken van een brood 45 minuten, dit is inclusief de opwarmtijd.
Liza

Liza zegt:
hoelang moet je het bakken? ik heb geen programma voor zoet brood op mijn brood machine.
Lambert

Lambert zegt:
Mijn broodmachine heeft geen progamma voor zoet brood.Ik weet niet welk broodmachineje hebt maar de meeste broodmachines hebben gewone tijden om een brood(je)te bakken??????????????????
Lambert

Lambert zegt:
Waar is de groene pesto van gemaakt.