KookJij

Recept voor Kwarteleitje met spekjes en remouladesaus

Een heerlijk kwarteleitje met spekjes en remouladesaus recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Amuse
  2. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

-Kook de eieren in water, ± 3 min.
-Bak intussen het spek in de anti aanbakpan.
-Laat de eieren schrikken in koud water.
-Als ze afgekoeld zijn pel ze dan voorzichtig.
-Halveer de eieren.
-Doe ze op een amuselepel(onderkant beetje afsnijden dan blijven ze gemakkelijker liggen!)
-Bestrooi ze met een beetje peper en zout (naar smaak).
-Leg er wat spekjes of gebakken ontbijtspekstukjes bij.
-Garneer met een toefje remouladesaus en een toefje peterselie.

Mijn kookverhaal (jose aarns)

Ziet er leuk uit en valt hier altijd goed in de smaak, kost weinig tijd en is gemakkelijk te maken, kan v.t.v.bereid worden......wel de spekjes dan later erbij doen i.v.m. knapperigheid!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

I.L. Vaatstra

I.L. Vaatstra zegt:
Ziet er lekker uit. Morgen eens proberen met de eitjes van onze Japanse jumbo kwartels
theresia

theresia zegt:
Bedankt voor deze leuke tip! Ga het straks maken. En de foto is idd mooi als je er op klikt! Een smakelijk 2012!!:)
Anna

Anna zegt:
Tja, die eer is niet aan mij, haha! Daar is onze technische man voor:p:p
Hij is een ware tovenaar wat betreft de database:D:D
Heb je onze nieuwe blog al gezien? (http://kookjij.nl/blog)
Daar staan kerstverhalen en ook zeer nuttige tips en wetenswaardigheden. Toegankelijk voor KookJij gebruikers.
Fijne zondag verder!
Groetjes, Anna.
:D:D
jose

jose zegt:
Anna.....hoe krijg je dat voor elkaar, dat de foto zo mooi groot word?
Neem tenminste aan dat je dat bedoeld met de aanpassing?
Groetjes, Jose Aarns;):p