KookJij

Kruidige, gegrilde victoriabaarsfilet

Een heerlijk kruidige, gegrilde victoriabaarsfilet recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 8 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: India
Keuken: Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kruidige, gegrilde victoriabaarsfilet te bereiden

1. Vet de grillpan in met wat olie (m.b.v. het bakkwastje) en zet deze vast op het vuur zodat die goed heet wordt.
2. Strijk een beetje olie over de vis en daarna een klein beetje currypasta (goed uitsmeren, anders wordt het te heet!!).
3. Leg, als de grillpan goed heet is, de vis in de pan en grill deze 3 minuten. Keer de vis met een spatel om en grill deze nog 3 minuten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

stammie

stammie zegt:
:p is zeker lekker!!!