Recept
« Terug naar recepten
					
						Kippensoep met winterwortel, ei en taugé
						PT75M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Kippensoep met winterwortel, ei en taugé
Een heerlijk kippensoep met winterwortel, ei en taugé recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Joyce Damhuis
								
																
									Bereidingstijd:
									 75 min
								
								
									Personen:
									6 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									China
								
																								
									Keuken:
									Oosterse
								
																								
									Bron:
									Eigen recept
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Kippensoep met winterwortel, ei en taugé te bereiden
Haal het vel van de kippenpoten. Doe de kippenpoten in een pan met water en voeg de kippenbouillon en de pepers hier aan toe. Kook de kippenpoten in ±60 minuten gaar. Maak de winterwortel schoon en snijd deze in dunne reepjes. Klop het ei los en bak het ei aan beide kanten bruin, en laat afkoelen. Als de kip gaar is het vlees van de poten halen en in stukjes snijden. Doe de kip terug in de pan en voeg de winterwortel toe en laat dit ±2 a 3 minuten pruttelen. Voeg dan de taugé en het gebakken ei toe.
									Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Bobbejaan van Elst zegt:
Anna Koudys zegt:
Groetjes,
Anna.
KookJij.
                    
Gerrit van Hanja zegt:
Aan het vel zit de meeste smaak.
Groet, Gerrit.