KookJij

Kip-kerriesalade

Een heerlijk kip-kerriesalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Salades
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kip-kerriesalade te bereiden

1. Snijd de kip in repen. Snijd de bonen in stukjes van 3-4 cm en blancheer ze 5 minuten in kokend water. Giet ze af en spoel ze af met koud water.
2. Kook de pasta in een grote pan licht gezouten water al dente. Giet hem af en spoel hem zorgvuldig af.
3. Voor de saus: roer yoghurt, kerriepoeder, knoflook, chilipeper en fijngehakte koriander door elkaar. Roer de reepjes kip erdoor en zet de saus 30 minuten weg.
4. Doe de pasta in een kom en schep de bonen en tomaten erdoor. Schep het kipmengsel erop, garneer met koriander en serveer.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst