KookJij
Lees meer Lees minder

Traktatie

Op deze pagina, speciaal voor de kleintjes, vind je de leukste en lekkerste recepten om vóór of mét je (klein)kind te maken. Een leuke traktatie voor op school of het kinderfeestje. Een heerlijke taart mag natuurlijk niet ontbreken!

Reset filter

Geavanceerd filter

Hoofdcategorie
Subcategorie
Filters worden geladen

Traktatie recepten

  1. Lollies maken in alle smaken
    Lollies maken in alle smaken
    Ingredienten: 250g kristalsuiker, 2 theelepels vloeibare glucose, vruchtensap
  2. Broodslangen met worstjes
    Broodslangen met worstjes
    Ingredienten: 2 pakken mix voor pizzabodem, 2 blikken cocktailworstjes (a 30 stuks), 40 krenten, 1 losgeklopt ei
  3. Chocoladesoesjes
    Chocoladesoesjes
    Ingredienten: 50 gr bloem, 40 gr boter, Beetje zout, 80 cc water, 2 eieren, 2 dl slagroom, 1 el candarel, 25 gr pure chocolade, 25 cc kookroom light

  1. Chocolade notenlollies
    Chocolade notenlollies
    Ingredienten: 1 deciliter slagroom, 200 gram fijngehakte pure chocolade, 400 gram fijngehakte melkchocolade, 10 gram boter, 1 zakje vanillesuiker, 200 gram nougatine
  2. Rijstpoffertjes
    Rijstpoffertjes
    Ingredienten: 300 gr in water gekookte rijst en/of een restje gare rijst, 75 gram bloem, 50 gram suiker of iets minder, 2 eieren, wat citroensap en een zakje vanillesuiker, eventueel een snufje kaneel, 50 gram margarine, poedersuiker
  3. Zachte koekjestaart
    Zachte koekjestaart
    Ingredienten: 80 gram Nesquik cacaopoeder, 18 droge koekjes bijv. « Petit Beurre », 50 gram kristalsuiker, 120 gram zachte boter, 2 eierdooiers, 4 eetlepels (40 ml) warm water
  4. Zweedse peperkoekjes
    Zweedse peperkoekjes
    Ingredienten: 500 gram suiker, 1/3 liter siroop, 1 ei, 500 gram boter, 3 deiliter slagroom, 2 eetlepels gemberpoeder, 2 eetlepels gemalen kaneel, 2 eetlepels gemalen kruidnagel, 1 eetlepel gemalen kardemom, 1 eetlepel maagzout (bicarb...
  5. Gevulde flensjes met kokos en gula djawa
    Gevulde flensjes met kokos en gula djawa
    Ingredienten: pannenkoek / flensjes beslag, kokosmelk, geraspte kokos, Gula Djawa / palmsuiker, pandanpasta( toko), boter / olie
  6. Chocoladeglazuur
    Chocoladeglazuur
    Ingredienten: - 170 g boter, - 1 tl vanille-extract, - 330 g poedersuiker, - 60 g cacaopoeder, - evt. 1-2 tl melk
  7. Knakworst piratenbootjes
    Knakworst piratenbootjes
    Ingredienten: 10 plakjes diepvriesbladerdeeg, 4 eetlepels tomatenketchup, 10 knakworstjes, 100 g geraspte jonge kaas
Zoekresultaten worden geladen

Laatst toegevoegde recepten

  1. Salade van roze garnalen, radijzen en aardappelen met vinaigrette
    Salade van roze garnalen, radijzen en aardappelen met vinaigrette Categorie Vis, schaal- en schelpdieren
    . Ingredienten: 20 roze garnalen , 500 g vastkokende kleine aardappelen, 100 g gemengde sla, 2 bosjes radijzen, 1 bosje dille, gesnipperd, het sap van 2 limoenen, 100 ml olijfolie, zout, zwarte peper
  2. Salade van maatjes, rode bieten en aardappelen
    Salade van maatjes, rode bieten en aardappelen Categorie Vis, schaal- en schelpdieren
    . Ingredienten: 800 g aardappelen, 500 g rauwe rode bieten, geraspt, 0.5 bosje bieslook, gesnipperd, 4 takjes platte peterselie, gehakt, 2 takjes dragon, gehakt, sla voor de afwerking, 6 maatjes, 150 g yoghurt op z’n Grieks, 1 El mayona
  3. Salade van gemarineerd rundvlees en roergebakken tomaten, bonen en lente-uitjes
    Salade van gemarineerd rundvlees en roergebakken tomaten, bonen en lente-uitjes Categorie Vlees
    . Ingredienten: 600 g steak van Blauwe van Vlaanderen, 4 grote tomaten, 4 teentjes look, 4 El olijfolie, 250 g sperziebonen, 1 bosje lente-uien, 1 El azijn, 1 kleine handvol kervel, 4 takjes oregano, zout, zwarte peper
  4. Steak van Blauwe van Vlaanderen met chimichurri-saus
    Steak van Blauwe van Vlaanderen met chimichurri-saus Categorie Vlees
    . Ingredienten: 4 steaks, 12 kleine vastkokende aardappelen, 8 cocktailtomaten, 3 takjes oregano, 1 bosje koriander, 1 bosje platte peterselie, 2 teentjes look, 3 takjes tijm, 1/2 tl sterke paprika, 1 het sap van 1 limoen, olijfolie, zo
  5. Brochettes van Blauwe van Vlaanderen met huisgemaakte kruidenmayonaise
    Brochettes van Blauwe van Vlaanderen met huisgemaakte kruidenmayonaise Categorie Vlees
    . Ingredienten: 1/2 bosje dragon, 5 takjes bieslook, 1 eierdooier, 1 El sterke mosterd, 1 El citroensap, 200 ml zonnebloemolie, 2 steaks van Blauwe van Vlaanderen van ongeveer 300 g, 4 rode uien, 1 rode paprika, olijfolie bij gebruik va
  6. Rundbrochette met geroosterde bloemkool en aardappelen, geparfumeerd met citroen- en tijmolie
    Rundbrochette met geroosterde bloemkool en aardappelen, geparfumeerd met citroen- en tijmolie Categorie Vlees
    . Ingredienten: 4 rundbrochettes, 1 bloemkool, 20 krielaardappelen, geschild, 1 handvol rucola, 3 takjes tijm, de blaadjes eraf geritst, 1 teen look, gehakt, de zeste en het sap van 1 citroen, 100 ml olijfolie, 0.5 El zachte paprika, mo