KookJij
Lees meer Lees minder

Halloween gerechten & recepten voor kinderen

Op deze pagina vind je de leukste griezelrecepten om met je (klein)kind voor Halloween te maken. Wat denk je van een spinnenpap met dropveters?

Reset filter

Geavanceerd filter

Hoofdcategorie
Subcategorie
Filters worden geladen

Halloween1 recepten

  1. Butterscotch
    Butterscotch
    Ingredienten: 400 g rietsuiker, 1,5 dl water, 2 el azijn, 2 flinke el schenksiroop, 240 g boter, 1/2 tl zout, 1/2 tl vanille-essence
  2. Halloweenbloedsoep met beestjes
    Halloweenbloedsoep met beestjes
    Ingredienten: Tomatensoep naar keuze: zoek een goed recept op kookjij of koop een kant- en klaar pakje., 300 gram gehakt, 1 ei, 1 beschuit, gehaktkruiden of peper&zout, ongekookte spaghetti, stukje wortel
  3. Spinnenpap
    Spinnenpap
    Ingredienten: 1 tot 2 eetlepels honing of aardbeienjam,, 8 dropveters, 30 gr. havermout, snelkokende, 225 ml. melk

  1. Spookkoekjes
    Spookkoekjes
    Ingredienten: 125 gram bloem, 5 el water (kokend, afhankelijk van de dikte van het glazuur), 80 gram boter, 250 gram poedersuiker, 2 zakjes vanillesuiker, 50 gram kristalsuiker, 1 tl voedingskleurstof, zwart, snuifje zout
  2. Halloweenomelet met gerookte zalm
    Halloweenomelet met gerookte zalm
    Dit is een heerlijke omelet met gerookte zalm, die je bijvoorbeeld prima met Halloween kan eten. Ingredienten: 5 verse eieren, scheut room, - peper, zout, 2 sjalotten, enkele kerstomaatjes, een stuk pompoen, 150 gram gerookte zalm, dille, boter
  3. Halloweense heksenbrij
    Halloweense heksenbrij
    Ingredienten: 150g witte chocolade, 75ml melk, groene kleurstof, wit van 2 eieren, 250ml room
  4. Slijmsoep
    Slijmsoep
    Ingredienten: 500g diepvries erwten, 1 lente-uitje, 1 groentenketeltje van knorr, 750ml kokend water, 1 zakje minibolletjes mozzarella (100g)
  5. Confituur Halloween
    Confituur Halloween
    Confituur Halloween Ingredienten: -1 kg suiker(witte), -250 gr aardbeien, -250 gr kersen, -250gr ananas, -250gr perzikken
  6. Kaasvoetjes
    Kaasvoetjes
    Ingredienten: 100g cheddar gemalen, 25g zachte boter, 50g gewone bloem(gezeefd), 1/4 koffielepel bakpoeder
  7. Pompoentjes gevuld met spinazie
    Pompoentjes gevuld met spinazie
    Ingredienten: - 4 kleine pompoentjes (uitgehold, of 1 grotere), - 1 kg pompoen (vruchtvlees), geschild en in stukken, - 1 ui, fijngehakt, - 2 tenen knoflook, fijngehakt, - 1 cm verse gember, fijngehakt, - 2 el kerriepoeder, - 1 el mos...
Zoekresultaten worden geladen

Laatst toegevoegde recepten

  1. Cannelloni met gehakt en kaas van bij ons
    Cannelloni met gehakt en kaas van bij ons Categorie Pasta's
    . Ingredienten: 16 cannelloni, 400 g gemengd gehakt, 800 g tomatenblokjes uit blik, 1 ui, 2 teentjes knoflook, geperst, 2 el fijngehakte peterselie, 1 el paprikapoeder, 40 g geraspte Mont de Chimay, 100 g schimmelkaas (Bleu Gourmet), 1
  2. Pasta pesto met crispy aardappel
    Pasta pesto met crispy aardappel Categorie Pasta's
    . Ingredienten: 1 grote bloemige aardappel (150 g), 500 g rigatoni, 30 g pijnboompitten, 40 g Parmezaanse kaas, 20 basilicumblaadjes, 1,5 dl olijfolie, 1 teentje knoflook, peper en zout
  3. Courgettetaartje met aardappel en rode paprika
    Courgettetaartje met aardappel en rode paprika Categorie Ovenschotels
    . Ingredienten: 3 vastkokende aardappelen, 2 middelgrote courgetten, 2 rode paprika’s, 4 eieren, 200 ml room, ½ tl gerookt paprikapoeder, 2 el gehakte peterselie, 100 g geraspte kaas, cayennepeper, peper en zout
  4. Courgette, gevuld met aardappelcrème met spek en peterselie
    Courgette, gevuld met aardappelcrème met spek en peterselie Categorie Ovenschotels
    . Ingredienten: 400 g bloemige aardappelen, 100 g gezouten spek, 2 courgettes, 1 sjalot, 2 el gehakte peterselie, 2 el broodkruim, 100 g ricotta, 1/2 dl olijfolie, 50 g boter, 1 kl tijmblaadjes, peper en zout
  5. Gevulde courgette met gehakt en spinazie
    Gevulde courgette met gehakt en spinazie Categorie Vlees
    . Ingredienten: olijfolie, 1 teentje knoflook, 500 g jonge spinazie, 1 tl chilipoeder, 500 g gemengd gehakt, 1 losgeklopt ei, 200 g paneermeel, 80 g Hoevenschapenkaas uit de Vlaamse Ardennen, 2 courgettes, 8 blaadjes basilicum, 1 el oli
  6. Gehaktbrood met verse kruiden en spek
    Gehaktbrood met verse kruiden en spek Categorie Vlees
    . Ingredienten: 2 el olijfolie + extra, 2 uien, 2 wortels, 1 stengel selder, 8 blaadjes verse salie, 4 takjes verse rozemarijn, 120 g hazelnoten, geroosterd, 80 g vers geraspte Parmezaan, 200 g paneermeel, 1 kg varkensgehakt, 2 tl graan