KookJij
Lees meer Lees minder

Halloween gerechten & recepten voor kinderen

Op deze pagina vind je de leukste griezelrecepten om met je (klein)kind voor Halloween te maken. Wat denk je van een spinnenpap met dropveters?

Reset filter

Geavanceerd filter

Hoofdcategorie
Subcategorie
Filters worden geladen

Halloween1 recepten

  1. Butterscotch
    Butterscotch
    Ingredienten: 400 g rietsuiker, 1,5 dl water, 2 el azijn, 2 flinke el schenksiroop, 240 g boter, 1/2 tl zout, 1/2 tl vanille-essence
  2. Halloweenomelet met gerookte zalm
    Halloweenomelet met gerookte zalm
    Dit is een heerlijke omelet met gerookte zalm, die je bijvoorbeeld prima met Halloween kan eten. Ingredienten: 5 verse eieren, scheut room, - peper, zout, 2 sjalotten, enkele kerstomaatjes, een stuk pompoen, 150 gram gerookte zalm, dille, boter
  3. Halloweenbloedsoep met beestjes
    Halloweenbloedsoep met beestjes
    Ingredienten: Tomatensoep naar keuze: zoek een goed recept op kookjij of koop een kant- en klaar pakje., 300 gram gehakt, 1 ei, 1 beschuit, gehaktkruiden of peper&zout, ongekookte spaghetti, stukje wortel

  1. Soep : Koude Halloweensoep
    Soep : Koude Halloweensoep
    Ingredienten: -1 stuk pompoen, -2 wortelen, -2 ajuinen, -1.5 liter groenten bouillon
  2. Slijmsoep
    Slijmsoep
    Ingredienten: 500g diepvries erwten, 1 lente-uitje, 1 groentenketeltje van knorr, 750ml kokend water, 1 zakje minibolletjes mozzarella (100g)
  3. Kaasvoetjes
    Kaasvoetjes
    Ingredienten: 100g cheddar gemalen, 25g zachte boter, 50g gewone bloem(gezeefd), 1/4 koffielepel bakpoeder
  4. Pompoentjes gevuld met spinazie
    Pompoentjes gevuld met spinazie
    Ingredienten: - 4 kleine pompoentjes (uitgehold, of 1 grotere), - 1 kg pompoen (vruchtvlees), geschild en in stukken, - 1 ui, fijngehakt, - 2 tenen knoflook, fijngehakt, - 1 cm verse gember, fijngehakt, - 2 el kerriepoeder, - 1 el mos...
  5. Spookkoekjes
    Spookkoekjes
    Ingredienten: 125 gram bloem, 5 el water (kokend, afhankelijk van de dikte van het glazuur), 80 gram boter, 250 gram poedersuiker, 2 zakjes vanillesuiker, 50 gram kristalsuiker, 1 tl voedingskleurstof, zwart, snuifje zout
  6. Halloweense heksenbrij
    Halloweense heksenbrij
    Ingredienten: 150g witte chocolade, 75ml melk, groene kleurstof, wit van 2 eieren, 250ml room
  7. Spinnenpap
    Spinnenpap
    Ingredienten: 1 tot 2 eetlepels honing of aardbeienjam,, 8 dropveters, 30 gr. havermout, snelkokende, 225 ml. melk
Zoekresultaten worden geladen

Laatst toegevoegde recepten

  1. RIJST Hong Kong
    RIJST Hong Kong Categorie Warm, Rijst, Warm
    In plaats van een originele nasi goreng is het eigenlijk erg smakelijk om zelf wat door elkaar te husselen. Ingredienten: 5 koppen gekookte rijst van de vorige dag, 4 eetlepels geklaarde boter, 4 eieren loskloppen, 3 sjalotten snipperen, 1 kop wortel in brunoise (zo groot als de doperwtjes), 1 kop doperwten uit de diepvries, 3 teentjes knof
  2. Barbecuesaus
    Barbecuesaus Categorie Sauzen
    Lekker bij vlees gerechten van de barbecue Ingredienten: grote ui , olijfolie, knoflook ( fijngeperst), vleestomaten , rode paprika ( fijngehakt), groene paprika ( fijngehakt), zout ( naar smaak), vers gemalen zwarte peper ( naar smaak), paprikapoeder, cayennepeper, geraspte
  3. Gorgonzola saus
    Gorgonzola saus Categorie Sauzen
    Deze saus is lekker bij varkenshaas of biefstuk Ingredienten: oesterzwammen, boter, zout, vers gemalen witte peper, room, vleesboillon, gorgonzola
  4. Surinaamse Bami met Kip
    Surinaamse Bami met Kip Categorie Gevogelte
    Een lekkere en smeuige bami-hap voor de liefhebbers. Het is verstandig om je enigszins te houden aan de hoeveelheden in dit recept om niet voor smaak-verra... Ingredienten: 400 gram spaghetti, 350 gram kippendijen zonder bot in kleine blokjes, 50 ml + 1 x 5cc ketjap manis, 100 ml + 1 x 5 cc ketjap asin (zout), een paar takjes bladselderij, 1 x 5 cc 5-kruidenpoeder + 5cc vers gemalen zwart
  5. Garnalenflensjes
    Garnalenflensjes Categorie Warm, Koud, Warm, Koud
    Een typisch In(dones)isch gerechtje om zo te snoepen of om bij de borrel te nuttigen Ingredienten: 300 gram garnalen klein hakken, 2 teentjes knoflook snipperen, 6 sjalotjes snipperen, 1 prei snipperen, 1 eetlepel platte peterselie snipperen, 200 cc kokosmelk, 75 gram maizena, 2 x 5 cc ketoembar, 1 x 5 cc djahé, 1 fli
  6. Roti masala met lamsvlees
    Roti masala met lamsvlees Categorie Vlees
    Lekker Surinaams gerecht Ingredienten: lamsbout ( zonder bot), archide of olijfolie , ui grof gesnipperd, vleestomaat, knoflook fijngehakt, kerrie masala, groenteboullon, gele peper fijngehakt met zaad, aardappels in blokjes gesneden en geschild, hardgekookte