KookJij
Lees meer Lees minder

Recepten voor de lekkerste kindergebakjes

Op deze pagina, speciaal voor de kleintjes, vind je de leukste en
lekkerste recepten om vóór of mét je (klein)kind te maken. Een leuke
traktatie voor op school of een heerlijke taart voor de gasten.

Reset filter

Geavanceerd filter

Hoofdcategorie
Subcategorie
Filters worden geladen

Gebak2 recepten

    1. Er is een grote verscheidenheid aan appelgebak.In wezen zou dit recept moeten vallen onder appeltaart,omdat strudels in principe worden gemaakt met gelage... Ingredienten: 250 gram fijne bloem, 125 cc water, 100 gram boter,zacht (Lidl of Aldi), 1 ei,losgeklopt, snuifje zout, 5 cc azijn, 800 gram appelen (renetten), 50 gram rozijnen, 30 cc rum, 50 gram amandelen,fijn gehakt, 100 gram suiker...
    2. Ingredienten: 100 gram bloem, 75 gram margarine, 50 gram witte basterdsuiker
    3. Ingredienten: 350 gr boter, 400 gr kristalsuiker, 5 st eieren, 200 gr melk, 200 gr olie, 500 gr bloem, 25 gr bakpoeder, 3 zk vanillesuiker

    4. Ingredienten: (Voor zo'n 30 koekjes), - 150 gram boter, - 100 gram kristalsuiker, - 200 gram bloem, - vanille-essence (of -suiker), - 3 tl cacaopoeder
    5. Ingredienten: 1 pak Mix voor Fijne Cake,, 200 g roomboter of margarine,, 4 eieren, 125 geraspte chocolade,, 3 el cacaopoeder,, 4 el water, (alles op kamertemperatuur), garnering:, biscuitjes,, gemalen kokos,, snoepjes, jam,
    6. Ingredienten: 150 gram boter, 120 gram suiker, 1 zakje vanille suiker, 175 gram glutenvrij meel (Schär Mehl), 3 eieren, 1 zakje (Dr Oetker backin) bakpoeder, Evt. krenten en rozijnen naar smaak toevoegen
    7. Ingredienten: 4 eetlepels zelfrijzend bakmeel, 2 eetlepels suiker, 2 eetlepels cacao, 1 ei, 3 eetlepels melk, 3 eetlepels boter of olie, ¼ theelepel vanille (of pepermunt) extract, 1 eetlepel chocolate chips (stukjes chocolade)
    8. Clafoutis met pruimen een variatie op de klassieke clafoutis met kersen een nagerecht uit de Franse keuken. Ingredienten: 750 gram rode pruimen of kwetsen, in partjes van 1cm dik, 100 gram suiker, 2 eieren, 2 eiwitten, 60 gram bloem, 2 1/2 dl. melk, 2 eetl. zure room, 1 eetl. Bulgaarse yoghurt, 1 theel. vanille-extract, 1 theel. sinaasappel...

    9. Ingredienten: 500 g zelfrijzende bloem, 200 g kristalsuiker, 5 pakjes vanillesuiker, 250 g Alpro bakmargarine, 2 eieren, scheutje water
    10. Ingredienten: 100 gram boter, 100 gram suiker, 1 zakje vanillesuiker, een half pakje opkloppudding, 1½ deciliter melk, 1 pak lange vingers, gekleurde hagelslag als decoratie
    11. Ingredienten: 2 pakjes petit beurre koekjes, 250 gram smeerboter, 250 gram bloemsuiker, koffie
    12. Ingredienten: 125 gram bloem, 5 el water (kokend, afhankelijk van de dikte van het glazuur), 80 gram boter, 250 gram poedersuiker, 2 zakjes vanillesuiker, 50 gram kristalsuiker, 1 tl voedingskleurstof, zwart, snuifje zout
    13. Ingredienten: 3 eieren, 75 gr meel, 110 gr suiker, 1/2 koffielepel gist, 200 gr chocolade, 15 cl creme fraiche, boter, decoratiesuiker

    14. Ingredienten: 2 appels, een handvol bosbessen, 200 gram griessuiker, 250 gram bloem, 3 eieren, 3 koffielepels bakpoeder, 50 ml melk, 250 gram boter
    15. Ingredienten: 225 gram bloem, 135 gram ongezoete cacaopoeder, ongeveer 8 gram bakpoeder (anderhalve theelepel), 3 gram zout (halve theelepel), 57 gram ongezouten boter op kamertemperatuur (vier eetlepels), 57 gram plantaardige olie (4...
Zoekresultaten worden geladen

Laatst toegevoegde recepten

  1. Aardappelschotel met sperziebonen
    Aardappelschotel met sperziebonen Categorie Groenten
    Ben je gebakken of gekookte aardappelen een beetje zat? Maak dan eens deze aardappelschotel met sperziebonen en paprika. Lekker, simpel en snel te bereiden.... De bereidingstijd is circa 25 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  2. Groen(t)e kerstboom van de bakplaat
    Groen(t)e kerstboom van de bakplaat Categorie Groenten, Kerst, Kerst
    Een simpel en leuk bijgerecht met groene groente in kerstsfeer. Samen met bijvoorbeeld een rollade en aardappels uit de oven is je hoofdgerecht voor het k.... De bereidingstijd is circa 30 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  3. Schweinegebrat uit de Sousvide
    Schweinegebrat uit de Sousvide Categorie Vlees
    Een heerlijk mals stuk vlees gegaard in de Sous Vide. De bereidingstijd is circa 1260 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  4. Zuurkool Loempia
    Zuurkool Loempia Categorie Warm
    lekkere snack voor tijdens de winterdagen. De bereidingstijd is circa 50 minuten en het is voor ongeveer 3 personen.
  5. Sambal setan maken met madame jeanette pepers
    Sambal setan maken met madame jeanette pepers Categorie Sauzen
    deze gele sambal is lekker bij roti. De bereidingstijd is circa 15 minuten en het is voor ongeveer 0 personen.
  6. PEBRE (CHILEENSE HETE SAUS)
    PEBRE (CHILEENSE HETE SAUS) Categorie Sauzen, Overig
    lekker bij een broodje shoarma of een ander vleesgerecht. De bereidingstijd is circa 15 minuten en het is voor ongeveer 0 personen.
  7. Babi pangang van krokant spek
    Babi pangang van krokant spek Categorie Vlees
    Babi pangang van krokant spek. De bereidingstijd is circa 50 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  8. Sticky buikspek
    Sticky buikspek Categorie Vlees
    Sticky buikspek. De bereidingstijd is circa 40 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  9. Lemper met gehaktvulling
    Lemper met gehaktvulling Categorie Warm
    Een heerlijke snack op op voorraad in de diepvries te hebben. De bereidingstijd is circa 120 minuten en het is voor ongeveer 20 personen.
  10. kruidige aspergebouillon met balletjes
    kruidige aspergebouillon met balletjes Categorie met Groente
    Meestal maak ik een gebonden aspergeroomsoep maar gelet op de calorieën heb ik dit recept bedacht en is ook heerlijk. De bereidingstijd is circa 50 minuten en het is voor ongeveer 8 personen.