KookJij

Kervelsoep met Oesterzwammen

Een heerlijk kervelsoep met oesterzwammen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kervelsoep met Oesterzwammen te bereiden

Maak de oesterzwammen schoon met keukenpapier en snijd ze in de lengte in dunne lange repen. Versnipper de kervel. Breng een liter water aan de kook en voeg twee bouillonblokjes toe. Voeg de reepjes oesterzwam toe en laat nog 3 minuten koken. Serveer de soep en strooi op het laatst de kervel er over heen.Breng op smaak met een beetje peper.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst