KookJij

Kaastapas met zongedroogde tomaten

Een heerlijk kaastapas met zongedroogde tomaten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: van een vriendin
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kaastapas met zongedroogde tomaten te bereiden

Kaas in super kleine blokjes snijden. Gedroogde tomaten in kleine stukjes snijden. Knoflook pellen en uitpersen. Vermengen met olie, azijn en kruiden. Even proeven en eventueel nog wat kruiden toevoegen. Paar uurtjes in laten trekken en smullen maar. Lekker op een stukje stokbrood.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst